Fra Gazelle til sommerfugl

Habitats er blevet udnævnt som en del af 1% af danske gazellevirksomheder af Børsen! Anerkendelsen afspejler ikke kun vores hurtige økonomiske vækst, men er også et vidnesbyrd om vores rejse som virksomhed.

Gazellen, der symboliserer hurtig acceleration, tegner et stærkt billede, men hos Habitats hylder vi vækst på flere måder end blot den økonomiske. Midt i en dyb miljøkrise mener vi, at det er afgørende at skabe fortællinger, der går ud over traditionelle forestillinger om vækst og acceleration. Vi finder mere inspiration i at forestille os Habitats som en larve, der gennemgår en dybtgående metamorfose til en sommerfugl – en proces med indre og ydre transformation, der udvikler sig over tid. I lighed med sommerfuglen stræber vi ikke kun efter at vokse, men også at udfolde os med nye, smukke farver. Vores rejse indebærer, at vi kan flyve og formere vores viden, bestøve, befrugte og skabe fremskridt og forandringer.

Det forgangne ​​år har været præget af hurtig udvikling og fremskridt, og vi er stolte af udviklingen af løsninger, der former fremtiden for byer, byggeri og produktionsmetoder og samtidig understøtter biodiversiteten.

En hjertelig tak til vores fantastiske team og støttende netværk for at hjælpe med at sprede vores vinger! Det giver os endnu mere energi og dedikation til at udfolde vores mission om at få en vildere verden til at virke. Når vi fejrer denne anerkendelse, inviterer vi Børsen og andre til at være med til at sprede fortællinger, der udover gazellen også omfatter sommerfugle og andre stærke billeder, der inspirerer os som virksomheder.

Lad os sammen skabe en fremtid, hvor Børsen og andre platforme ikke bare fejrer økonomisk vækst, men også de transformative rejser, som sommerfuglens, som virksomheder begiver sig ud på.

Seneste nyheder

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Habitats har med støtte fra den filantropiske forening Realdania og i samarbejde med ConTech Lab stået for udarbejdelsen af et inspirationskatalog, der som det første af sin art samler overblik over regler og rammer og giver inspiration til at integrere biodiversitet værdiskabende i byggeri og byudvikling.

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Læs her en rapport, som Habitats har medvirket til for Nordisk Ministerråd, og få inspiration til, hvordan grøn infrastruktur i byerne kan give både mere natur, og bidrage med løsninger på lokale udfordringer.