Multifunktionel genopretning af økosystemer i de nordiske lande

Habitats er meget stolte og glade for at kunne dele dette helt nye bidrag til området for genopretning af økosystemer i et multifunktionelt perspektiv.

På vegne af Nordisk Ministerråd har Habitats skrevet denne rapport i samarbejde med gode partnere i andre virksomheder og personer, der er involveret i projekterne. Projekter til bevarelse og genopretning af økosystemer er vigtige, men vi er også nødt til at inkludere sociale og økonomiske perspektiver i disse projekter. Med dette TemaNord håber vi at inspirere projekter og politiske beslutningstagere til at lave flere multifunktionelle og succesfulde projekter i Norden.

Vi er taknemmelige for, at de seks inspirerende cases har delt deres erfaringer med os.

Uanset om du er involveret i praktiske projekter, den akademiske verden, politik eller noget andet, der har med biodiversitet og genopretning af økosystemer at gøre, så tag et kig på vurderingen af udvalgte nordiske projekter og de politiske anbefalinger.

Publikationen inklusive et fakta-ark er tilgængelig online og på engelsk her.

Seneste nyheder

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Læs her en rapport, som Habitats har medvirket til for Nordisk Ministerråd, og få inspiration til, hvordan grøn infrastruktur i byerne kan give både mere natur, og bidrage med løsninger på lokale udfordringer.

Biodiversitetsbølgen

Biodiversitetsbølgen

Hvordan arbejder man værdiskabende med biodiversitet, når balkortet er fyldt? Tab af biodiversitet og tilbagegang i økosystemer er med stormskridt kravlet op ad dagsordenen.
Det er godt, fordi udfordringerne er voldsomme, og behovet for handlinger enorme.
Men hvor skal man starte – hvad giver mening og værdi?