Multifunktionel genopretning af økosystemer i de nordiske lande

Habitats er meget stolte og glade for at kunne dele dette helt nye bidrag til området for genopretning af økosystemer i et multifunktionelt perspektiv.

På vegne af Nordisk Ministerråd har Habitats skrevet denne rapport i samarbejde med gode partnere i andre virksomheder og personer, der er involveret i projekterne. Projekter til bevarelse og genopretning af økosystemer er vigtige, men vi er også nødt til at inkludere sociale og økonomiske perspektiver i disse projekter. Med dette TemaNord håber vi at inspirere projekter og politiske beslutningstagere til at lave flere multifunktionelle og succesfulde projekter i Norden.

Vi er taknemmelige for, at de seks inspirerende cases har delt deres erfaringer med os.

Uanset om du er involveret i praktiske projekter, den akademiske verden, politik eller noget andet, der har med biodiversitet og genopretning af økosystemer at gøre, så tag et kig på vurderingen af udvalgte nordiske projekter og de politiske anbefalinger.

Publikationen inklusive et fakta-ark er tilgængelig online og på engelsk her.

Seneste nyheder

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Habitats har med støtte fra den filantropiske forening Realdania og i samarbejde med ConTech Lab stået for udarbejdelsen af et inspirationskatalog, der som det første af sin art samler overblik over regler og rammer og giver inspiration til at integrere biodiversitet værdiskabende i byggeri og byudvikling.

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Læs her en rapport, som Habitats har medvirket til for Nordisk Ministerråd, og få inspiration til, hvordan grøn infrastruktur i byerne kan give både mere natur, og bidrage med løsninger på lokale udfordringer.