Habitats vinder stort biodiversitets-udbud

Fremtidens Musikhuspark.

Habitats er stolte af at meddele, at vi sammen med Schønherr, Morten Stræde og Artelia Danmark, har vundet konkurrencen om at udvikle den nye Aarhus Bypark som fremtidens Musikhuspark. Vores fokus vil være at skabe grønne omgivelser og fremme biodiversitet. Det er vores vision at samle Rådhusparken, Musikhusparken og ARoS-havernes unikke karakterer i en enestående fortælling. Vi skaber sammen en inspirerende oase midt i Aarhus, for mennesker og et væld af andre arter. 💚🌿 #Habitats #Schønherr #AarhusBypark #Musikhusparken #Biodiversitet #GrønneOmgivelser.

Seneste nyheder

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Habitats har med støtte fra den filantropiske forening Realdania og i samarbejde med ConTech Lab stået for udarbejdelsen af et inspirationskatalog, der som det første af sin art samler overblik over regler og rammer og giver inspiration til at integrere biodiversitet værdiskabende i byggeri og byudvikling.

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Læs her en rapport, som Habitats har medvirket til for Nordisk Ministerråd, og få inspiration til, hvordan grøn infrastruktur i byerne kan give både mere natur, og bidrage med løsninger på lokale udfordringer.