Nyansat nøglespiller for strategiudvikling i Habitats!

“Det er et stort scoop for os at få Lea med på holdet, og nu er vi endnu bedre klædt på til at hjælpe de mest ambitiøse kunder med solide strategier for biodiversitet” siger direktør i Habitats, Rasmus Vincentz.

Vi er helt utroligt glade for at byde Lea Sørensen Holm velkommen til Habitats. Lea kommer til at fungere som projektleder på strategiudvikling med fokus på biodiversitet. Med en imponerende baggrund inden for bæredygtighed, kommunikation og ledelse i Toms Gruppen, er Lea klar til at bringe sin ekspertise i spil og styrke Habitats arbejde med at få en vildere verden til at virke.

Samarbejdet med Lea er udtryk for, at Habitats oplever et stort behov fra virksomheder om at kunne udvikle ambitiøse strategier for biodiversitet. Derfor udvider vi vores styrkeområder, så vi både kan hjælpe med alt fra udearealer over organisationsudvikling og ud til dér, hvor råmaterialerne kommer fra i forsyningskæderne. Seriøst arbejde med biodiversitet i danske virksomheder stopper nemlig ikke ved landegrænsen!

På billedet står Lea Sørensen Holm sammen med Rasmus Vincentz, der holder den netop indgåede ansættelseskontrakt. Dette markerer begyndelsen på et spændende kapitel, hvor vi sammen med vores nye kollega ser frem til at styrke biodiversiteten til gavn for naturen og vores kunder.

Seneste nyheder

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Læs her en rapport, som Habitats har medvirket til for Nordisk Ministerråd, og få inspiration til, hvordan grøn infrastruktur i byerne kan give både mere natur, og bidrage med løsninger på lokale udfordringer.

Biodiversitetsbølgen

Biodiversitetsbølgen

Hvordan arbejder man værdiskabende med biodiversitet, når balkortet er fyldt? Tab af biodiversitet og tilbagegang i økosystemer er med stormskridt kravlet op ad dagsordenen.
Det er godt, fordi udfordringerne er voldsomme, og behovet for handlinger enorme.
Men hvor skal man starte – hvad giver mening og værdi?