VI GENTAGER SUCCESEN FRA VORES SIDSTE WORKSHOP OG BYDER VELKOMMEN TIL ‘GENSKABELSE 2’!

Dyk ned i havets hemmeligheder og vær med til at bevare livet i havet under udviklingen af kystnære byområder!

📅 Tirsdag d. 27. Juni 2023

🏢 BLOX, 3. etage

📍 Bryghuspladsen 8, København

⏰ Kl. 14-16

Er du interesseret i at integrere den blå biodiversitet i byplanlægningen? Vil du lære mere om, hvordan ålegræs kan spille en central rolle i genopfindelsen af Danmarks kystbyer?

Bliv klogere på, hvordan du kan forbedre samspillet mellem byudvikling og havets økosystemer. På workshoppen dykker vi ned i både det store billede, de bredere diskussioner og konkrete løsninger. Du kan forvente at gå hjem med masser af inspirerende idéer.

Vi har inviteret to spændende oplægsholdere til at dele deres ekspertise med os: Michael Palmgren, direktør for Marint Kundskap Centeret i Malmø, vil præsentere sit arbejde med at genoprette den tabte marin natur i Syd Værft Bassinet i Malmø. Peter Anton Upadhyay Stæhr, havbiolog og professor ved Aarhus Universitet, vil dele sin omfattende viden og erfaring inden for feltet.

Så kom og vær med til en eftermiddag med værdifuld indsigt, spændende diskussioner og netværksmuligheder. Tilmeld dig nu ved at skrive til

📩 veronica@habitats.dk

– og tag del i bevarelsen af vores kystbyers unikke marine økosystemer!

Mens vi udforsker disse spændende emner, vil der være let forplejning, så du kan nyde dagen fuldt ud.

Tilmelding sker efter “først-til-mølle” princippet, så skynd dig at tilmelde dig allerede i dag! (Workshoppen er gratis).

Vi ser frem til at byde dig velkommen! 🐟💙

#workshop #byudvikling #havetsbiodiversitet #genopfindelseafkystbyer

VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN

Bygherreforeningen

Habitats ApS

Seneste nyheder

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Habitats har med støtte fra den filantropiske forening Realdania og i samarbejde med ConTech Lab stået for udarbejdelsen af et inspirationskatalog, der som det første af sin art samler overblik over regler og rammer og giver inspiration til at integrere biodiversitet værdiskabende i byggeri og byudvikling.

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Læs her en rapport, som Habitats har medvirket til for Nordisk Ministerråd, og få inspiration til, hvordan grøn infrastruktur i byerne kan give både mere natur, og bidrage med løsninger på lokale udfordringer.