HABITATS I BUILDING GREENS NYE MAGASIN ‘PLATFORM’

Denne helt nye og meget flotte udgivelse PLATFORM, om bæredygtigt byggeri og arkitektur, har placeret Habitats (ved Rasmus Vincentz) i meget fornemt selskab.

Det er Building Green der udgiver PLATFORM, og Habitats dele viden og visioner sammen med bl.a. Jan Gehl, COBE, SLA, Steen Hildebrandt og mange andre gode virksomheder og folk.

Der er en flot artikel med Habitats pointer om biodiversitet og byggeri, hvor vi bl.a. siger ”Det er ikke nok at lave fem eller 10 procent mere natur. Vi skal forestille os et samfund, hvor naturen er en del af vores liv og hverdag, og hvor vi er en del af naturen”

Giv endelig bogen en chance, og giv opslaget et like så de gode pointer kan komme videre ud i verden.

Seneste nyheder

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Vild nyhed for byudvikling, byggeri og biodiversitet

Habitats har med støtte fra den filantropiske forening Realdania og i samarbejde med ConTech Lab stået for udarbejdelsen af et inspirationskatalog, der som det første af sin art samler overblik over regler og rammer og giver inspiration til at integrere biodiversitet værdiskabende i byggeri og byudvikling.

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Nordisk rapport om grøn infrastruktur

Læs her en rapport, som Habitats har medvirket til for Nordisk Ministerråd, og få inspiration til, hvordan grøn infrastruktur i byerne kan give både mere natur, og bidrage med løsninger på lokale udfordringer.