Nyansat nøglespiller for strategiudvikling i Habitats!

Vi er helt utroligt glade for at byde Lea Sørensen Holm velkommen til Habitats. Lea kommer til at fungere som projektleder på strategiudvikling med fokus på biodiversitet. Med en imponerende baggrund inden for bæredygtighed, kommunikation og ledelse i Toms Gruppen, er Lea klar til at bringe sin ekspertise i spil og styrke Habitats arbejde med at få en vildere verden til at virke.

Samarbejdet med Lea er udtryk for, at Habitats oplever et stort behov fra virksomheder om at kunne udvikle ambitiøse strategier for biodiversitet. Derfor udvider vi vores styrkeområder, så vi både kan hjælpe med alt fra udearealer over organisationsudvikling og ud til dér, hvor råmaterialerne kommer fra i forsyningskæderne. Seriøst arbejde med biodiversitet i danske virksomheder stopper nemlig ikke ved landegrænsen!

På billedet står Lea Sørensen Holm sammen med Rasmus Vincentz, der holder den netop indgåede ansættelseskontrakt. Dette markerer begyndelsen på et spændende kapitel, hvor vi sammen med vores nye kollega ser frem til at styrke biodiversiteten til gavn for naturen og vores kunder.

Forrige
Forrige

Biodiversitet i store infrastrukturprojekter

Næste
Næste

Habitats vinder stort biodiversitets-udbud