Habitats helt tæt på

Hver dag arbejder et hold dygtige og top engagerede medarbejder i Habitats for at gøre verden til et vildere sted at være.

Kom med helt tæt på når vi præsenterer deres interesser, private situation, rejsedrømme, motivation og meget mere! 

Rasmus Vincentz, direktør

MIT MOTTO

”Hvis alt hvad jeg prøver på lykkes, så har jeg ikke satset nok”

PRIVAT

Jeg er gift med en dejlig kvinde fra Brasilien, og sammen har vi en søn på 5 år. Vi cykler ofte på tur, svømmer meget og for tiden samler vi Lego til den helt store guldmedalje.

Jeg er født i Roskilde og bor nu i Malmø. Malmø er en virkelig international by, og fungerer rigtig godt for børnefamilier, med mange gode legepladser, parker og skøn strand.


INTERESSER

Jeg er selvfølgelig meget glad for natur. Mest den vilde, overraskende og mangfoldige, som jeg forsøger at opleve på længere ture i weekender og ferier. Men de fleste søndage nyder jeg også hjertens gerne en fladtrådt tætklippet græsplæne, hvor jeg sammen med en farvestrålende flok fodboldentusiaster fra hele verden, tonser rundt efter en bold og kæmper så svenden springer.

Derudover er jeg helt afhængig af at læse bøger, og har altid store stakke om et væld af emner inden for rækkevidde. Jeg er nemlig kompromisløs promiskuøs hvad angår bøger, og læser, bladre, skriver i og låner uddrag fra virkelig mange bøger, om utallige emner, på én gang.

HVAD ER VIGTIGT FOR MIG

Jeg er meget optaget af globale problemer, særligt relateret til klima og biodiversitet. Samtidig går jeg meget op i det helt nære, insisterer på at have masser af god tid med min familie.


HVAD JEG NYDER/ELSKER JEG/HVAD ER VIGTIGT FOR MIG

Dansk forår med masser af sol og lidt kulde, kolde bade i havet, spil sammen med min familie, lange sommeraftner i haven sammen med familien

 

HVAD SÆTTER JEG PRIS PÅ

I det daglige er jeg meget optaget af udvikling, og er bl.a. som følge af mit mangeårige arbejde med globale miljøproblemer, blevet utrolig utålmodig. Så jeg er mest glad når ting udvikler sig, er på vej og der sker noget. Store beslutninger om vigtige initiativer, og så fuld fart på.

Udover det bliver jeg nogle gange utrolig træt, og så sætter jeg pris på lange ture i naturen, enten med familien, eller på vandretur med nogle gamle venner.


JEG VILLE ØNSKE JEG KUNNE

Udrette noget mere, for der er virkelig mange ting i verden der ikke fungerer godt nok, og som undergraver livsgrundlaget for mange mennesker og et væld af arter.

Derudover drømme jeg om at vi en dag er så langt med at bremse klimaforandringer og tab af biodiversitet, at jeg kan lade mig opsluge af fritidsinteresser og fornøjelser som ikke handler om gøre verden bedre, men som bare er legende og ligegyldige.

HVORFOR HABITATS?

Habitats er et hjertensbarn for mig, som er vokset utrolig meget over de sidste mere end 10 år. Jeg mere vi udvikler os, desto mere går det op for mig at vi har fat i noget helt centralt og meget vigtigt. Verden mangler virkelig nogen som både kender til problemerne, og som samtidig knokler på løsninger som samler den bedste viden og peger frem. Nogen som ukonventionelt og på tværs af alle mulige faglige simpelthen insisterer på nye tilgange der passer til problemerne. Vi havde fat i noget helt fra starten, men det er først de senere år det virkelig går op for mig hvor stort behovet er for det vi prøver på at udrette.

 

HVAD HAR MIT JOB LÆRT MIG

 At det er en lang rejse at folde en ide ud, også selv om den er god. Der er så mange beslutninger hen ad vejen, og de er alle med til at farve og forme vejen. Det er umuligt at vide alt, og derfor skal mange af de beslutninger træffes med stor indlevelse og så en masse mod.

 

HVAD/HVOR VIL JEG GERNE OPLEVE

Rejse i Humboldt fodspor rundt i Sydamerika.


HVAD ER MIT MÅL FOR FREMTIDEN

Når vi er nået langt nok med at løse de globale miljøkriser og transformeret det nuværende destruktive system, så tror jeg at min familie og jeg vil trække os tilbage og nyde tiden i et regenerativt landbrug et sted i verden.