Om os

Vi får en vildere verden til at virke

Habitats gør verden vildere gennem en fagligt funderet, eksperimenterende og nysgerrig tilgang til at skabe
mere biodiversitet.

Habitats er en sagsdrevet virksomhed, som arbejder for at få biodiversitet integreret
i alle lag af det moderne samfund.

Habitats har mere end 10 års erfaring med naturbaseret rådgivning, og vores team dækker mange forskellige kompetencer på naturområdet, såsom biologer, landskabsarkitekter, skov- og landskabsingeniører, urbane landskabsingeniører og andre relevante faggrupper.

Om os

Habitats er en sagsdrevet virksomhed, som arbejder for at få biodiversitet integreret i alle lag af det moderne samfund.

I Habitats er vi optaget af at skabe plads til naturen i samspil med mennesket. Vi skaber opmærksomhed omkring biodiversitet og arbejder for at fremme sagen, og vi har klare holdninger til feltet.vores tilgang


Habitats gør verden vildere gennem en fagligt funderet, eksperimenterende og nysgerrig tilgang til at skabe mere biodiversitet. Vi flytter feltet for hvordan biodiversitet kan integreres i alle lag af det moderne samfund. Vores metoder er tværfaglige, vores ideer er visionære, og vores løsninger er konkrete.

Habitats tilbyder naturbaseret rådgivning inden for formgivning, udvikling, planlægning og formidling. Vi står for bl.a. analyser af det eksisterende naturgrundlag, dialog med vores kunder og et veludviklet blik for et landskabs potentiale samt drift, involvering og formidling. Vi finder plads til biodiversitetetn, og vi er med i hele processen fra idé over udførsel til anvendelse og omtale.

Vær med til at gøre verden vildere

Kontakt os for en uforpligtende snak omkring netop dit område
så vi sammen kan skabe en mere vild og mangfoldig natur!

“Vi har været utrolig glade for rådgivningen fra Habitats. Vi har fået virkelig grundig og professionel rådgivning, og vi har haft en rigtig god dialog omkring skalering af projektet i forhold til vores ønsker og muligheder.”

Ditte Haugaard Clausen, Lead Sustainability Officer KMD