Inspiration

Vi får en vildere verden til at virke

Biodiversitet kræver forankring og god formidling er altafgørende. Habitats tilbyder en række koncepter, der gør biodiversitet til et let forståeligt og tilgængeligt koncept.

Grundkursus i biodiversitet

På vores ’Grundkursus i Biodiversitet’ får I en grundig introduktion til feltet, og med et inspirerende oplæg kan jeres biodiversitets-projekt komme stærkt fra start. Vi tilbyder også guidede naturture på både land og i vand, og er eksperter i at forankre indsatser gennem SoMe og stærke kommunikationsindsatser.

Naturrådgivning på abonnement

Et grundvilkår for natur, er at den konsekvent udvikler sig. Derfor tilbyder Habitats blandt andet naturrådgivning på abonnement. Med et abonnement hos Habitats er du sikker på, at I har adgang til den nyeste relevante forskning og der bliver taget højde for de seneste tendenser og teknikker på feltet.

 

Workshops

Vi tilbyder også workshops for driftspersonale, så I er bedst muligt klædt på til at bakke op omkring biodiversiteten.

 

En vigtig indsats for biodiversiteten er oplysning og udbredelse af kendskabet til, hvor vidunderlig naturen er, og hvor vigtigt det er, at vi omgående arbejder for at fremme den. Derfor tilbyder vi også undervisning, oplæg og oplevelsesrige events i naturen.

Rasmus Vincentz

CEO, Habitats