Biolog til fremme af biodiversitetsindsatser søges til rådgivningsfirmaet Habitats.

I Habitats mærker vi stor interesse på området for fremme af biodiversitet og har for tiden rigtig mange forespørgsler på spændende projekter. I den forbindelse leder vi efter en dygtig biolog, der kan bidrage til forskellige typer af opgaver, bl.a. analyser af natur-og biodiversitet, sparre om landskabsprojekter, udvikle forslag til udformning af landskaber, samt være i dialog med kunder.

Habitats ApS er en rådgivningsvirksomhed der kvalificeret og kreativt arbejder med løsninger, som fremmer biodiversiteten. Habitats vision er at få en vildere verden til at virke, og vi har gennem mere end 10 år specialiseret os i at sikre løsninger, der både giver en mere interessant natur og samtidig sikrer større glæde og oplevelser for både mennesker der hvor de bor, arbejder og lever. Du kan læse mere om Habitats og vores arbejde på; www.habitats.dk.

Der er tale om 1 stilling som kan være på fuld tid eller deltid (måske 30 timer per uge, hvis du foretrækker det).

Vi leder efter en biolog der:

  • Har højt kendskab til natur og biodiversitet, inkl. de nyeste faglige perspektiver og diskussioner
  • Vil trives med at arbejde kreativt, og med bynær natur
  • Har erfaring med planlægning, handleplaner, lovgivning og strategier omkring natur og biodiversitet
  • Har brugerkendskab til GIS og relevante danske naturdatabaser
  • Har arbejdet med overvågning og kortlægning af arter og natur
  • Har et særligt godt artskendskab inden for 1 eller flere organismegrupper.
  • Er vant til at formidle biodiversitet både mundtligt og særligt skriftligt (skilte, foldere, workshops, online m.v.)
  • Har interesse for eller erfaring med byggebranchen og arkitektur
  • Har mere end 3 års erfaring efter endt uddannelse

Vi leder efter en person som er udadvendt, villig til at lære nyt og udvikle sig, samt som er god til at arbejde tværfagligt. Du skal også kunne trives i en mindre men meget dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra ide til handling. Du skal kunne arbejde selvstændigt med projektstyring og være opsøgende, både når det gælder kunder, men også i samarbejdet med dine kollegaer. Det er et krav at du kan formulere dig let forståeligt på skrift og tale samt håndtere kontakten til samarbejdspartnere på projekter med serviceminded tilgang og høj faglighed.

Du vil blive en del at et ungt team bestående af bl.a. biologer, landskabsarkitekter og skov-og landskabsingeniører som alle brænder for deres arbejde og som elsker at udveksle erfaringer og oplevelser omkring naturen.

Vores kontor ligger på BLOXHUB, Bryghusgade 8, 1473 København, hvor du får fast arbejdsstation fra. Der vil være mulighed for flextid og rig mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov og aftale.

Kontakt Rasmus Vincentz for yderligere oplysninger på: rasmus@habitats.dk eller telefon: +45 28 79 15 84.
Send din ansøgning med vedhæftet CV til rasmus@habitats.dk, så kontakter vi dig med henblik på en samtale for at afklare evt. samarbejde.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 24. januar klokken: 12.00. Tiltrædelse pr. 1. marts eller umiddelbart derefter.

Løn og vilkår afklares ved indgåelse af samarbejdsaftale.