Habitats vil gerne invitere en passioneret praktikant indenfor, til at samarbejde med os på en række spændende og nyskabende opgaver inden for biodiversitet. 

Vi forventer at du:  

  • Er i gang med en relevant uddannelse, og som minimum har afsluttet din bachelor (f.eks. indenfor biologi, skov- og landskabsingeniør, landskabsarkitektur, eller uddannelser der berører kommunikation, politik eller business) 
  • Dog hvis du er fra Skovskolen må du gerne søge om praktik på 3. år, altså inden bacheloropgaven. 
  • Ønsker praktikforløb i mere end en måned (det tager nemlig tid at komme godt i gang).  
  • Har en stærk forståelse for bæredygtighed og en interesse for natur og biodiversitet
  • Er ambitiøs og med på at arbejde dynamisk og udvikle sig undervejs 
  • Er dygtig til at arbejde tværfagligt i samarbejde med vidt forskellige fagligheder og personer 
  • Er god til dansk og kan arbejde på engelsk plus gerne flere sprog, f.eks. svensk og tysk. 

Om samarbejdet 

Praktikopholdet hos Habitats er en mulighed for at lære hvordan vi arbejder med biodiversitet. Habitats skaber bl.a. værdi gennem ideudvikling, design, driftsplaner, kommunikation og strategisk rådgivning med mere. 

I forhold til samarbejde med praktikanter, det et grundlæggende princip for os, at man undervejs skal have gode muligheder for at lære en masse, opleve meget og være med til forskellige typer af opgaver. 

Opgaverne kan derfor være alt fra input til faglig rådgivning om natur, design af landskaber til kommunikation salg og marketing, og organisationsudvikling.

Vi laver både meget udviklingsarbejde in-house, og har meget dialog med kunder og borgere, så helt afhængig af dine kvalifikationer og interesser kan du få lov at lave de typer af opgaver du brænder mest for. 

Praktikopholdet er som udgangspunkt fuldtid dvs. 37 timer per uge, men kan i særlige tilfælde tilpasses. Praktikopholdet er ikke lønnet, men vi håber på at praktikopholdet er begyndelse til et mere varigt samarbejde.

Du kommer til at have din daglige gang på BloxHub i København K, hvor vi har kontorpladser. 

Da vi arbejder på en del projekter rundt i hele Danmark, kan der forekomme rejsedage. 

Ansøgning

Send mail med emnet ’Praktikant’ til Rasmus Vincentz på rasmus@habitats.dk 

Mailen skal indeholde CV og motiveret ansøgning, samt angive datoer for muligt praktikophold. 

Deadline løbende men senest 21. maj 2021.

Om Habitats 

Habitats ApS er en rådgivningsvirksomhed der arbejder kvalificeret og kreativt med løsninger der kan fremme den lokale biodiversitet. Vi er pionerer i at arbejde med bynatur der skaber samspil mellem biodiversitet og livskvalitet.Habitats har gennem mere end 10 år specialiseret sig i at udarbejde løsninger for både stat, kommuner og virksomheder. Derudover deltager vi i den offentlige debat og udvikling af politik om natur, biodiversitet og bæredygtig udvikling. Se mere på www.habitats.dk