Habitats er glade for at præsentere vores nyeste medarbejder, Vibe Jensen.
Vibe er uddannet Skov- og landskabsingeniør, med en kandidat i ’Naturressourcer og Udvikling’, samt er certificeret bæredygtig forandringsleder. Udover den stærke uddannelse, har Vibe erfaring med opgaveløsning indenfor både projektledelse og forretningsudvikling. Vibe har nemlig de sidste 10 år arbejdet med administration og ledelse af forskellige internationale skov- og naturprojekter, primært i NGO-verdenen. Det er også blevet til en hel del international arbejdserfaring fra lande som Mozambique, Sierra Leone, Uganda, Mali, Nepal, Vietnam og Brasilien.
Med Vibe om bord er Habitats klædt endnu bedre på til bl.a. at hjælpe kommuner og virksomhed med at omdanne deres udearealer til at rumme mere liv og biodiversitet, samt til at rådgive virksomheder i forhold til deres påvirkning og afhængighed af natur og biodiversitet, også langt uden for Danmarks grænser.
Velkommen Vibe, vi ser frem til det spændende og vigtige arbejde!