Habitats har netop vundet et udbud om en kampagnestrategi for naturen i Utterslev Mose for Københavns Kommune. Habitats har tidligere arbejdet med at inddrage borgere i naturplejen i Utterslev Mose. Vi glæder os derfor over denne spændende opgave med at designe en hel kampagnestrategi.

Til at supplere Habitats erfaring med formidling af biodiversitet og borgerinddragelse, har vi til denne opgave allieret os med den lokalt engagerede biolog Rikke Milbak. Siden maj 2016 har Rikke ledet projektet ”Vi byder naturen indenfor i Utterslevhøj GF”, som har inspireret næsten 100 lokale borgere til naturtiltag deres haver og uddannet 80 børn til lokale naturambassadører. Rikke har også selv været ude med leen som frivillig i naturplejen i Utterslev Mose.

Sammen vil vi bringe formidlingen om mosens vigtige arter i øjenhøjde med borgerne.