Den 25/10 var der lagt op til præsentationsmarathon for Philip. Han var blevet bedt om at lave 2 oplæg på samme dag om hvorfor det er vigtigt at øge biodiversiteten i byen.

Det første oplæg var til det nye byudviklingsinitiativ CradleNu. Initiativet går ud på at indsamle og udbrede ideer der kan gøre København til en Cradle to Cradle by inden 2030. CradleNu’s første projekt bestod i at lave et seminar hvor de havde inviteret en masse Cradle to Cradle entusiaster med forskellige faglige baggrunde samt 5 oplægsholdere med hver deres speciale. Det var områderne transport, byggeri, energi, affald og biodiversitet der blev dækket.

Efter oplæggene blev der afholdt 5 workshops, en for hvert emne. Rasmus afholdt workshoppen om biodiversitet og der blev høstet nogle gode ideer fra gruppen og alle gruppernes ideer er efterfølgende blevet samlet i et idekatalog. Mange tak til CradleNu for et rigtig godt arrangement!

Om aftenen gik turen så til Republikken hvor der skulle afholdes Ignite. Ignite er et globalt præsentationskoncept, hvor hver taler har 5 minutter og 20 slides til at begejstre et publikum om sine ideer. Philip fortalte om biodiversitet i byen. Nedenfor ses en video af Philips Ignite. Den har godt af du skruer højt op for lyden.